Google beoordeling
5

Heeft u Letselschade?
Solvit staat u bij

Heeft u letselschade?S
Solvit staat u bij

Google beoordeling
5

Heeft u letselschade?
Solvit staat u bij

LSA Letselschade Advocaat


LSA-KEURMERK

U krijgt altijd hulp van een ervaren letselschade advocaat met het LSA-keurmerk. Zo weet u zeker dat u de juiste hulp krijgt en de maximale vergoeding ontvangt.

Gratis letselschade advocaat


100% GRATIS ADVIES

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven u gratis advies over de mogelijkheden. Wist u dat bij letselschade de gehele bijstand vaak gratis is?

Werkzaam in heel Nederland

WERKZAAM IN HEEL NEDERLAND

Wij zijn werkzaam in heel Nederland. Ongeacht waar u woont kunnen wij u dus helpen. Wij maken graag een afspraak bij u thuis of bij ons op kantoor.

Uw letselschade advocaat

Elke letselschadezaak is anders en verdient maatwerkoplossingen. De oplossingen zijn afhankelijk van de medische en juridische aspecten, maar minstens zo belangrijk zijn de wensen van de benadeelde. Het is mijn taak om oplossingen te bereiken die hier recht aan doen. Lukt dit niet in onderling overleg met de tegenpartij, dan schroom ik niet om de oplossing via de rechter af te dwingen.

Ik ben lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Dit is het hoogste keurmerk binnen het rechtsgebied letselschade. Bij een LSA-advocaat is uw zaak dan ook in goede handen.            

> LSA-keurmerk

> veel proceservaring

> laagdrempelige rechtsbijstand

Onze Diensten
Hulp bij Letselschade
Wij zijn gespecialiseerd in Letselschade. Als u letselschade heeft, helpen wij u van A tot Z. Ook bij geweld en seksueel misbruik.
Advies & Second Opinion
Heeft u alleen (proces)advies nodig of wilt u een second opinion over uw zaak? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.
Procederen

Wij kunnen u bijstaan in een procedure, ook als u al wordt bijgestaan door een jurist. Voor een procedure is namelijk vaak een advocaat nodig.

 

Ervaringen van cliënten

Mijn ervaringen met dit kantoor zijn erg positief. Jorian is een betrokken en toegankelijke advocaat. Ik vond het erg prettig om samen met hem te werken, het voelde als een team. Uiteindelijk bleken we ook nog het winnende team te zijn 🙂

- Krijno Verbruggen

Fantastische energieke raadsman, heeft ons bijgestaan in een letselschade zaak. Jorian is een betrokken raadsman en heeft ons op een professionele wijze door de zaak heen geholpen.

- Dirk van Genderen