Werkwijze

Wij vertellen u graag over onze werkwijze. Advies en kennismaking zijn altijd kosteloos. Wist u dat de gehele bijstand bij letselschade vaak gratis is?

Werkwijze

1. Telefonisch advies

Als u letselschade heeft opgelopen komt er veel op u af. Wellicht heeft u kosten gemaakt of krijgt u minder inkomsten. U bent dan vast benieuwd of u deze schade kan verhalen. Het is dan fijn om vrijblijvend te onderzoeken wat een letselschade advocaat voor u kan betekenen. Neem direct kosteloos contact met ons op. U kunt dat doen via de telefoon, e-mail of Whatsapp.

2. Kennismaking

Als er mogelijk iemand aansprakelijk is voor uw schade, dan maken wij graag kosteloos een afspraak met u. Dat kan bij u thuis of bij ons op kantoor. Dat geeft ons de mogelijkheid kennis te maken en nader te spreken over wat er is gebeurd, uw letsel en uw schade. Wij zijn benieuwd wat uw behoeften zijn.

3. Duidelijke afspraken

Als u besluit om ons definitief in te schakelen, sturen wij u een opdrachtbevestiging. Daarin vermelden wij waarvoor u ons inschakelt en wat het plan van aanpak is. Ook maken wij duidelijke afspraken over de kosten. Als er een aansprakelijke partij is, hoeft u onze kosten niet te betalen. Als er (nog) geen aansprakelijke partij is, maken wij heldere afspraken op maat.

4. Wij gaan voor u aan de slag

Nadat u besluit ons in te schakelen, gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij verzamelen medische informatie en brengen uw schade in kaart. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een eerste vergoeding van uw schade ontvangt. Als u andere behoeften heeft, bijvoorbeeld hulp bij het verrichten of vinden van werk, regelen wij dat ook. Welke stappen er verder gezet moeten worden en hoe lang de zaak duurt, is afhankelijk van uw concrete situatie. Bij het eerste gesprek vertellen wij u hier graag meer over.